Organiseert u deze zomer een activiteit op uw camping en zoekt u boeiend vermaak voor de kinderen? Of wilt u extra sfeer en belevenis toevoegen aan uw braderie, markt of andere evenement?

Vanaf 05 augustus 2019 trekt de zomertheatertour met 2 professionele kindervoorstellingen door Nederland. De voorstellingen zijn zeer interactief en nemen de bezoekers mee naar een fantasierijke belevingswereld. Energie en enthousiasme zijn gegarandeerd. Met de zomertour 2019 steunen Van Straat tot Laan BV en Campooz de stichting Orange Babies. Een speciaal voor dit goede doel ontworpen oranje vouwwagen gaat mee op tour!

 

 

Zon, vakantie en theater

De Campooz Zomertheatertour 2019 is een initiatief van creatief productiebedrijf Van Straat tot Laan BV en Campooz. Vanaf 05 augustus 2019 trekt de zomertheatertour met 2 professionele kindervoorstellingen door Nederland. U betaalt als opdrachtgever tijdens de tourperiode een sterk gereduceerd tarief. De voorstellingen zijn zeer interactief en nemen de bezoekers mee naar een fantasierijke belevingswereld. Energie en enthousiasme zijn gegarandeerd. Met de zomertour 2019 steunen Van Straat tot Laan BV en Campooz de stichting Orange Babies. Een speciaal voor dit goede doel ontworpen oranje vouwwagen gaat mee op tour!

 

 

 

De speeldata en kosten

De Campooz Zomertheatertour start op maandag 05 augustus en loopt tot en met zondag 25 augustus 2019. De voorstellingen zijn in deze periode op alle dagen van de week te boeken tussen 10.00 en 20.00 uur. Voor een voorstelling vragen wij u gedurende de tourperiode slechts een bedrag van 400 euro, exclusief 9% BTW. Boekt u meerdere voorstellingen op 1 dag, dan ontvangt u 50% korting op iedere volgende voorstelling. De voorstellingen duren circa 45 minuten en worden altijd afgesloten met een meet & greet met de acteurs.

 

 

Het geheim van de schatkist
Kapitein Kromspijker en Sophie (4+)
Ga mee op avontuur op de rommelzolder van Sophie. Daar tussen de oude boeken en stoffige spullen staat een honderden jaren oude schatkist. De bezoekers worden meegezogen in een spannend en interactief avontuur met Kapitein en zijn stuurvrouw Sophie, want er blijkt een geheim aan deze schatkist te kleven. Bovendien is het nog nooit iemand gelukt om de schatkist te openen. Zal het Kapitein en Sophie lukken om de kist samen met de kinderen dan nu eindelijk te openen en zo het geheim van de schatkist op te lossen? Het geheim van de schatkist is een interactieve en fantasierijke voorstelling die kinderen naar het puntje van de stoel brengt. Zij laten zich volledig meenemen in het avontuur. Voor de ouders is het ultiem genieten.

 

 

 

Familie van Streek
Het campingavontuur (4+/6+)
Ga mee op vakantie met de knotsgekke Familie van Streek! De Familie van Streek; Vader Sjaak van Streek, Moeder Margriet en de kids Bram en Elsje zijn gezellig samen op vakantie in hun fami

lietent. Het belooft een leuke vakantie te worden, totdat langzaam alles in de soep loopt. Vader wil maar doorwerken, Opa komt onverwacht langs en heeft brommerpech, Elsje vindt alles stom, Moeder laat de barbecue in de fik vliegen en tot overmaat van ramp raakt de familie dan ook nog kleine Bram kwijt. Als dat maar goed komt?! Help jij de familie mee Bram te zoeken? De gezellige familieklucht Familie van Streek wordt gespeeld door twee acteurs, die alle rollen in de voorstelling spelen. Een interactieve theaterbeleving voor jong en oud!

 

 

Wij steunen Orange Babies

De jeugd heeft de toekomst! Met de Campooz Zomertheatertour 2019 steunen wij Orange Babies. Een heel mooi goed doel. De stichting zet zich in voor hiv en aids vrije wereld. Orange Babies initieert en steunt projecten voor zwangere vrouwen, kinderen en direct betrokkenen die de gevolgen van de hiv-epidemie ondervinden.
Tijdens de tour wordt gebruikt gemaakt van een speciale oranje Orange Babies-vouwwagen. Na de tour gaat de vouwwagen naar dealers en beurzen van Campooz. Uiteindelijk wordt de wagen geveild. Die opbrengst gaat natuurlijk naar Orange Babies. 

 

Meer informatie of direct boeken

Voor meer informatie over de Campooz Zomertheatertour kunt u terecht bij Van Straat tot Laan BV.

Toine Straatman: toine@vanstraattotlaan.nl of +31683997145

Elise van der Laan: elise@vanstraattotlaan.nl of +31638032369