Afgelopen donderdag 16 mei mocht ik in opdracht en samenwerking met De Ondernemersfabriek Drenthe, Ik ben Drents Ondernemer en de Rabobank het evenement SpeakUP begeleiden. Daarvoor heb ik twee fantastische mensen mogen interviewen en gaven zij mij en het publiek een kijkje in hun leven.

 

Serge ’t Mul

Serge is eigenaar van het bedrijf Ultraware, waarmee hij bedrijven adviseert in het optimaliseren van hun processen door middel van slimme ICT. Met Serge heb ik het gehad over persoonlijke ontwikkeling, zijn overtuigingen en zijn bouwprojecten: zijn huis en zijn bedrijfspand. Het gesprek met Serge was ongelooflijk fascinerend door zijn kijk op duurzaamheid, efficiency en dan vooral zijn manier van de medewerker centraal stellen.

Ton Driessen

Ton is samen met zijn compagnon Rob eigenaar van Resato, waarmee zij allerlei toepassingen bieden op het gebied van hoge druk. Ons gesprek ging over de betekenis van de vriendschap tussen de twee ondernemers, Ton zijn waarden als ondernemer, de reis die resato heet en familie. Een prachtig gesprek met een echt mens met gevoel voor humor.

Tijdens de pauze en na afloop van de gesprekken was er gelegenheid om het publiek te ontmoeten en ook daar heb ik weer interessante mensen ontmoet met allemaal hun eigen verhaal. Kortom: een avond vol echte ondernemersverhalen, persoonlijke ontmoetingen en een kijkje in de levens van twee fantastische en inspirerende ondernemers.

Toine Straatman

Heeft u interesse in het bijwonen van een volgende SpeakUP of organiseert u zelf een evenement en wilt u een ervaren en gevatte gespreksleider? Neem gerust contact op via toine@vanstraattotlaan.nl of 06-83997145