Events

Uw online of hybride event met een persoonlijk gevoel

Online events zijn de trend, maar vaak voelt het toch wat afstandelijk en ongemakkelijk. Dat hoeft nu niet meer. Van Straat tot Laan brengt uw online event naar een hoger niveau, zodat u uw doelen bereikt mét het gevoel van een persoonlijke beleving voor uw bezoekers. Dat doen we in een prachtige online eventomgeving, die we helemaal naar uw wens kunnen inrichten.

Om uw event onderscheidend te maken van andere events kunnen wij voor u uw eigen eventlocatie voor u vormgeven. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Denk bijvoorbeeld aan een event in uw eigen pand, of zelfs op een zonnig eiland of in een gezellig ski-dorp. Samen bepalen we wat voor uw evenement de perfecte locatie is en die locatie bouwen wij voor u.

Uw evenement vindt standaard plaats in onze vaste omgeving. Een grote meerwaarde van ons platform is dat we voor u een eigen omgeving kunnen ontwerpen. 

De mogelijkheden van ons platform

  • Programma’s in verschillende zalen, live of vooraf opgenomen.
  • Aangepaste visuals: waan u in uw eigen vertrouwde gebouw of een omgeving naar wens.
  • Zie wie er in dezelfde zaal aanwezig zijn en start een chat.
  • Ontmoet elkaar op het ontmoetingsplein en leg individueel of in groepen contact via een videoverbinding; uit eigen initiatief of via vooraf bepaalde tafelgesprekken
  • Richt een beursvloer in waar uw sponsoren zichzelf kunnen promoten alsof ze op een werkelijke beurs staan. De standhouders kunnen live video-chatten met bezoekers, documenten of video’s delen en hun eigen stand inrichten naar eigen voorkeur.
  • Laat uw bezoekers uw favoriete video’s bekijken in de inspiratiebioscoop

navigatie

contactgegevens