De Bende van Sinterklaas & de Goudkoortscrisis | 27 november 2018

Speciaal voor alle schoolkinderen uit Assen maakte Van Straat tot Laan BV in opdracht van de Stichting Sinterklaasintocht Assen dit jaar een nieuw avontuur van De Bende van Sinterklaas. De voorstelling werd gespeeld in Theater DNK en door de Gemeente Assen aangeboden aan de basisscholen in Assen. Ongeveer 2000 kinderen genoten op één dag van dit spektakel.
Een spektakel was het, want de muzikale invulling van de voorstelling werd verzorgd door de Regimentsfanfare ‘Garde Grenadiers en Jagers’ van het ministerie van Defensie.
Oh nee! De problemen stapelen zich op dit jaar in het grote Pietenhuis….Regelpiet heeft namelijk de goudkoorts en dat is best lastig als je het geld mag bewaken en de cadeaus moet kopen. Tot overmaat van ramp biecht RegelPiet dan ook nog op dat hij vergeten is de pakjes voor het Sinterklaasfeest te kopen! De Bende van Sinterklaas staat natuurlijk klaar om hem te helpen! ProfPiet ontwikkelt allerlei nieuwe uitvindingen, PraatPiet en Piet-Lut doen hun best om alles verborgen te houden voor Sinterklaas en Hoofdpiet en zijn vriendinnetje Marit doen er alles aan om alles op tijd te regelen voor pakjesavond! Als dat maar goed komt! Ga mee op avontuur en help de Bende van Sinterklaas dit grote probleem op te lossen!