Vrienden

Feestwinkel356.nl – Als creatief productiebedrijf hebben wij met grote regelmaat de vreemdste spullen nodig. Kleding, accessoires, schoenen. Vaak op het laatste moment besteld.  Het is fijn om te weten dat wij voor deze spullen altijd kunnen vertrouwen op de snelle service van Feestkleding365.nl. Het aanbod is groot en de producten worden snel uitgeleverd. Wij zijn blij met Feestkleding365.nl. Meer weten over hen? Kijk dan op: www.feestkleding365.nl
eee
Tekststudio36 – stel je krijgt een paar enthousiastelingen bij je op bezoek die je vragen of jij niet even een site voor ze wil maken. Ach ja even…..
Geld hebben ze niet, ideeën ten over. Met een kladblaadje en een beeld van onze plannen ben je begonnen. Het eindresultaat is wat ons betreft verbluffend. Je deed het ontwerp, je vogelde ieder detail uit en zorgde ervoor dat alles tot in de puntjes is verzorgd. Maar daarmee hield het niet op. Je leverde input voor de foto’s, je keek kritisch mee naar de huisstijl en uiteindelijk gaan straks ook alle teksten nog eens voorbij aan jouw kritische oog. Tekststudio36, wij zijn zo trots op onze site. Het is ongelofelijk hoe jij ons in een relatief korte tijd een prachtige springplank hebt gegeven voor ons bedrijf. Kostenloos en we weten hoeveel uren erin zijn gaan zitten. We zijn je echt heel erg dankbaar.


Tim de Winter –
het stond voor ons van het begin eigenlijk direct vast….Van Straat tot Laan zou vanaf het begin een pakkend en aansprekend logo krijgen. Maar hoe dan? Gelukkig kwam Tim op ons pad. Een super aardige en leuke vent. 1 gesprek, een paar drankjes en de opdracht was gegund. Tim, dankjewel dat jij voor ons dit logo hebt willen ontwerpen. Wij zijn er heel trots op en zullen het logo met trots voeren. En hoe cool is het als je kunt zeggen dat ons logo is ontworpen door de ontwerper die ook het logo van Enzo Knol heeft gemaakt!

Fleur Halkema Fotografie
– Fleur heeft voor ons op 26 maart  2016 een zeer uitgebreide fotoreportage gemaakt. We kenden elkaar puur via LinkedIn, maar inmiddels hebben we mogen ontdekken hoe een leuke en spontane vrouw je bent. Onze samenwerking is tot stand gekomen op basis van enthousiasme en elkaar willen helpen. Fleur, wij zijn je enorm dankbaar voor het eindresultaat.  En voor iedereen die dit leest en ons een warm hart toedraagt….kijk ook eens op de site van Fleur: www.fleurhalkema.nl

Hans Pettinga | Hastala Media – Hans kennen we al een tijdje en dus ook zijn werk en zijn betrokkenheid. Het is enorm in Hans te prijzen dat hij ons nu juist in deze fase helpt met het maken van een heus bedrijfsfilmpje en een making-off van de fotoshoot. We gaan hopelijk in de toekomst nog mooie dingen ontwikkelen samen.

Jeffrey Norg – Geen idee lijkt te gek voor Jeffrey.  Speciaal voor een opdracht van de Gemeente Assen tijdens de Bedrijven ContactDagen Drenthe, hadden wij een bijzonder idee voor een nieuwe outfit. Het is dankzij Jeffrey dat dit idee nu gerealiseerd gaat worden. Creatief, origineel, uniek en verrassend. Dat gaat het worden. Voor ons is maar weer eens door jullie aangetoond dat geld niet altijd het leidraad hoeft te zijn bij het aannemen van opdrachten. Zo gaaf.