Belevingsevents

Bedrijven en instellingen organiseren congressen, seminars en andere bedrijfsevenementen vaak om meerdere doelen in 1 te kunnen realiseren: het overbrengen van een inhoudelijke boodschap, het plegen van een interventie op houding en gedrag en het achterlaten van een onuitwisbare indruk op haar bezoekers. Van Straat tot Laan gelooft in de totaal beleving. Met theater maken wij een event tot een belevenis. Alles wordt in het thema ondergedompeld. Bezoekers treden door storytelling een compleet nieuwe wereld binnen waar wordt getraind en waar mensen iets ervaren wat ze nooit meer zullen vergeten. Die impact zorgt ervoor dat het event een bijzondere en leerzame dag wordt.
Van Straat tot Laan kan voor u de volledige organisatie van dergelijke events verzorgen. Onze netwerkorganisatie biedt opdrachtgevers een professionele en hoogwaardige kwaliteit van dienstverlening. Wij werken van idee naar uitvoering, maar kunnen uiteraard ook onderdelen hiervan voor onze rekening nemen.
Heeft u interesse om uw congres door Van Straat tot Laan te laten organiseren of met ons te brainstormen over de beelden die wij krijgen bij uw eigen ideeën, neemt u dan contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *