The Spotlight Experience

Van Straat tot Laan biedt met het theaterbelevingsspel ‘The Spotlight Experience’ een (inter)actief en levensgroot bordspel waarbij de deelnemers in teams zelf aan de slag gaan met uiteenlopende (groeps-)opdrachten. Humor, beleving, theater en saamhorigheid staan bij dit spel in de spotlights. Echter aan het einde van de dag zullen de deelnemers zich realiseren dat zij toch inhoudelijke bagage hebben meegekregen waar zij in de dagelijkse werkuitvoering direct iets aan hebben. Op een interactieve en licht competitieve wijze spelen de deelnemers het spel en onderweg komen de alledaagse uitdagingen aan de orde. Mochten er vanuit de opdrachtgever specifieke leervragen zijn dan zullen wij deze uiteraard integreren in het spel. The Spotlight Experience integreert hilariteit en inhoud op een subtiele wijze, waardoor de teamdag een onuitwisbare indruk zal achterlaten bij de deelnemers. Een indruk die zonder twijfel ook te danken is aan het enthousiasme en de dynamiek van de twee quizmasters van ‘The Spotlight Experience’. Zij verwarren, betrekken, enthousiasmeren, inspireren en streven voortdurend een stralende lach na op het gezicht van alle deelnemers.
Werkwijze en duur
– The Spotlight Experience’ is ontwikkelt voor teamactiviteiten voor groepen tot 25 personen.
– The Experience kent een minimale duur van 1 uur.
– Voorafgaande aan het spel zullen wij 1 tot 2 interviews houden met de opdrachtgever om de doelgroep en de eventuele leervragen te verkennen.
Kosten
Van Straat tot Laan levert maatwerk. Aan de hand van uw wensen zullen wij een passende offerte voor u maken
Contact
Heeft u interesse in dit product? Dan komen wij graag tot een persoonlijk gesprek. Neemt u vrijblijvend contact met ons op via: toine@vanstraattotlaan.nl of elise@vanstraattotlaan.nl
Uw specifieke wensen
Geen klantvraag is gelijk en dit geldt natuurlijk helemaal als het de wens van de opdrachtgever is om een beleving te creëren. Onze productbeschrijving zijn bedoeld om onze (potentiële) opdrachtgevers een beeld te geven van onze mogelijkheden. Het is voor ons een eervolle uitdaging om voor iedere opdrachtgever een unieke beleving te mogen creëren. Wij gaan hier graag met u over in gesprek en samen met u gaan wij op zoek naar de perfecte theatrale beleving die past bij uw vraagstuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *