De Dagregisseur

Drie, twee, één en ACTIE! De dag is begonnen en wordt afgetrapt door uw eigen Dagregisseur. Laat uw congres of evenement op professionele wijze in goede banen leiden, waarbij de Dagregisseur ook nog eens een duidelijke relatie naar de inhoud legt.

Het dynamische en enthousiaste duo van Van Straat tot Laan neemt op een inspirerende en uitdagende wijze uw bezoekers bij de hand en wijst ze de weg. Daar waar het kan zullen zij voor verrassende en theatrale toevoegingen kiezen om zo uw boodschap en/of doelstelling van uw evenement nog sterker binnen te laten komen bij de bezoekers. De Dagregisseur zorgt tijdens het evenement voor een goede balans tussen informatie, inspiratie, interactie én doet dit met een gezonde dosis humor.

Dit product is geschikt voor iedere gelegenheid, omdat de vorm en inhoud waarmee regie op de dag wordt genomen, altijd afgestemd zal zijn op de wensen en behoeften van een opdrachtgever.

Werkwijze

  • Intakegesprek
  • Voorbereiding theatrale interventies en werkvormen
  • Uitvoering van De Dagregisseur
  • Duur: net zo lang als u wilt! Heeft u interesse in dit product? Dan komen wij graag tot een persoonlijk gesprek. Neemt u vrijblijvend contact op via: toine@vanstraattotlaan.nl of elise@vanstraattotlaan.nl

Uw specifieke wensen
Geen klantvraag is gelijk en dit geldt natuurlijk helemaal als het de wens van de opdrachtgever is om een beleving te creëren. Onze productbeschrijvingen zijn bedoeld om onze (potentiële) opdrachtgevers een beeld te geven van onze mogelijkheden. Het is voor ons een eervolle uitdaging om voor iedere opdrachtgever een unieke beleving te mogen creëren. Wij gaan hier graag met u over in gesprek en samen met u op zoek naar de perfecte theatrale beleving die past bij uw vraagstuk.

Contact
Van Straat tot Laan levert maatwerk, aan de hand van uw wensen zullen wij een passende offerte voor u maken.

One Comment Voeg uw reactie toe

  1. Hallo, dit is een reactie.
    Reacties verwijderen kan door in te loggen en de reacties op de berichten te bekijken. Je hebt daar de mogelijkheid om reacties te bewerken of te verwijderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *