De Speechbeleving

‘I have a dream!’,’ Ich bin ein Berliner’ en ‘It’s a small step for a men….’. Zinnen uit de beroemdste speeches, die we allemaal kennen. Waarom kennen we ze? Deze zinnen hebben de geschiedenis doen veranderen, waren een beleving en zijn vol overgave gebracht door mensen die erin geloofden. Laat ook uw speech een beleving zijn! Speechbeleving creëert betekenis en beleving bij de boodschap die een opdrachtgever wil overbrengen. Speechbeleving verandert het standaard praatje achter een spreekgestoelte in een interactieve theatrale sessie met het publiek. Het duo van Van Straat tot Laan legt de woorden van een opdrachtgever in een snelkookpan, zij vergroten de boodschap en laten deze vooral door het publiek ervaren. Op deze manier krijgen de woorden betekenis en gaat de doelgroep er echt over nadenken. Speechbeleving laat de woorden van een boodschap horen, beleven en voelen. Dit doen zij uiteraard samen met de opdrachtgever en het publiek. ‘Yes we can!’

De speechbeleving is uitermate geschikt bij bedrijfsevenementen (zoals een kick-off, jubileum, productpresentatie of opening), maar natuurlijk ook als u een boodschap gewoon eens op een andere manier wilt presteren, zoals bij nieuwjaars- of personeelsbijeenkomsten.

Werkwijze en duur

  • Intakegesprek
  • Speechbeleving schrijven en produceren
  • Trainingswerkvormen die passen bij de doelgroep (denk hierbij aan theater-, dans-, zang- of groepsdynamica oefeningen en opdrachten)
  • Uitvoering
  • Duur: 45 – 60 minuten

Kosten
Van Straat tot Laan levert maatwerk, aan de hand van uw wensen zullen wij een passende offerte voor u maken.

Contact
Geen klantvraag is gelijk en dit geldt natuurlijk helemaal als het de wens van de opdrachtgever is om een beleving te creëren. Onze productbeschrijvingen zijn bedoeld om onze (potentiële) opdrachtgevers een beeld te geven van onze mogelijkheden. Het is voor ons een eervolle uitdaging om voor iedere opdrachtgever een unieke beleving te mogen creëren. Wij gaan hier graag met u over in gesprek en samen met u op zoek naar de perfecte theatrale beleving die past bij uw vraagstuk.

Uw specifieke wensen
Heeft u interesse in dit product? Dan komen wij graag tot een persoonlijk gesprek. Neemt u vrijblijvend contact op via: toine@vanstraattotlaan.nl of elise@vanstraattotlaan.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *