De Grote Bedrijven Belevingsshow

Met De Grote Bedrijven Belevingsshow maakt Van Straat tot Laan productie verleden tijd van saaie werkbesprekingen en eindeloze informatiesessies. Als een sprankelende showmaster en zijn onafscheidelijke assistente nemen wij u en uw medewerkers mee naar de inhoud van complexe en taaie onderwerpen. Met een tomeloze energie en een niet te evenaren enthousiasme wordt uw onderwerp vertaald tot een show vol glitter en glamour, humor en magie.

De Grote Bedrijven Belevingsshow is informatief, instruerend en bevat variété. De show is geschikt als ‘energizer’ bij informatiebijeenkomsten of als ludieke samenvatting waardoor uw boodschap nog beter blijft hangen bij de doelgroep.

Werkwijze en duur

  • 2 voorgesprekken
  • Productie op maat
  • Uitvoering productie
  • Duur productie in overleg
  • Optioneel: trainingselement toevoegen

Kosten
Van Straat tot Laan levert maatwerk, aan de hand van uw wensen zullen wij een passende offerte voor u maken.

Contact 
Geen klantvraag is gelijk en dit geldt natuurlijk helemaal als het de wens van de opdrachtgever is om een beleving te creëren. Onze productbeschrijvingen zijn bedoeld om onze (potentiële) opdrachtgevers een beeld te geven van onze mogelijkheden. Het is voor ons een eervolle uitdaging om voor iedere opdrachtgever een unieke beleving te mogen creëren. Wij gaan hier graag met u over in gesprek en samen met u op zoek naar de perfecte theatrale beleving die past bij uw vraagstuk.

Uw specifieke wensen
Heeft u interesse in dit product? Dan komen wij graag tot een persoonlijk gesprek. Neemt u vrijblijvend contact op via: toine@vanstraattotlaan.nl of elise@vanstraattotlaan.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *