De Cultuurinfiltrant

Laat het duo Van Straat tot Laan binnendringen tot in de spelonken van uw bedrijf! Met een heuse dekmantel gaat het duo op onderzoek uit en observeert het gedrag van uw medewerkers. Durf een kijkje in de keuken te geven en leer meer over uw werknemers, uw eigen bedrijf en de bedrijfscultuur. De cultuurinfiltrant opent ogen en biedt handvatten voor de toekomst. Het concept is uitermate geschikt als u zich open durft te stellen voor een blik van buitenaf binnen uw organisatie. Tijdens een energieke en interactieve theaterproductie krijgen u en uw medewerkers de observaties teruggekoppeld. Een oprechte en eerlijke opmaat naar bijvoorbeeld een management- of personeelsbijeenkomst of een bedrijfsleergang.

Werkwijze en duur

  • 2 – 3 Infiltratie(spionage)momenten
  • Terugkoppeling van verkregen informatie in interactieve theaterproductie
  • Op maat gemaakte interactieve theaterproductie
  • Duur spionage: ongeveer 1,5 uur per infiltratiemoment
  • Duur productie: 45 – 60 minuten
  • Optioneel: trainingselement invoegen na theatershow

Kosten
Van Straat tot Laan levert maatwerk, aan de hand van uw wensen zullen wij een passende offerte voor u maken.

Contact
Heeft u interesse in dit product? Dan komen wij graag tot een persoonlijk gesprek. Neemt u vrijblijvend contact op via: toine@vanstraattotlaan.nl of elise@vanstraattotlaan.nl

Uw specifieke wensen
Geen klantvraag is gelijk en dit geldt natuurlijk helemaal als het de wens van de opdrachtgever is om een beleving te creëren. Onze productbeschrijvingen zijn bedoeld om onze (potentiële) opdrachtgevers een beeld te geven van onze mogelijkheden. Het is voor ons een eervolle uitdaging om voor iedere opdrachtgever een unieke beleving te mogen creëren. Wij gaan hier graag met u over in gesprek en samen met u op zoek naar de perfecte theatrale beleving die past bij uw vraagstuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *