De Bedrijfsspiegel

Kijk eens in de spiegel! Ziet u dat? De spiegel laat uw evenbeeld zien, maar wel eens goed gekeken? Kijk eens iets verder, dan ziet u dat de spiegel ons een verhaal vertelt. Het vertelt het verhaal over hoe we ons voelen en hoe we de zaken aanpakken. De spiegel liegt nooit en pas op! Het kan confronterend zijn… Durft u het aan om eens wat dieper en langer in de spiegel te kijken?

Bij De Bedrijfsspiegel houdt Van Straat tot Laan letterlijk een spiegel voor aan de opdrachtgever. Hoe gaan u en uw medewerkers om met klantbeleving? Wat is jullie gedrag bij samenwerken? of hoe tonen jullie servicegerichtheid? Zo maar enkele voorbeelden van de spiegels die u voorgehouden kunnen worden. Wat wordt gespiegeld hangt natuurlijk af van de vraag van de opdrachtgever, maar hoe wij spiegelen staat vast: open, eerlijk, recht door zee, constructief en dat alles natuurlijk met een lach. De Bedrijfsspiegel opent ogen en biedt handvatten voor de toekomst. Het concept is uitermate geschikt bij cultuur- en verandertrajecten, maar ook als teamactiviteit.

Werkwijze en duur

  • 2 – 3 voorgesprekken
  • Theaterproductie op maat
  • Uitvoering show
  • Training met personeel
  • Dagdeel – 4 uur

Kosten
Van Straat tot Laan levert maatwerk, aan de hand van uw wensen zullen wij een passende offerte voor u maken.Contact Geen klantvraag is gelijk en dit geldt natuurlijk helemaal als het de wens van de opdrachtgever is om een beleving te creëren. Onze productbeschrijvingen zijn bedoeld om onze (potentiële) opdrachtgevers een beeld te geven van onze mogelijkheden. Het is voor ons een eervolle uitdaging om voor iedere opdrachtgever een unieke beleving te mogen creëren. Wij gaan hier graag met u over in gesprek en samen met u op zoek naar de perfecte theatrale beleving die past bij uw vraagstuk.

Uw specifieke wensen
Heeft u interesse in dit product? Dan komen wij graag tot een persoonlijk gesprek. Neemt u vrijblijvend contact op via: toine@vanstraattotlaan.nl of elise@vanstraattotlaan.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *